Το Taygetos Challenge συμπεριλήφθηκε φέτος στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και εντάσσεται στο σύστημα αξιολόγησης αθλητών, αποτελώντας μέρος της διαδικασίας επιλογής για τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Ορεινού Τρεξίματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαδρομές HANSAPLAST Marathon 40 km και AQUARELLA Experience 22 km του 15ου Taygetos Challenge, 21-22 Μαρτίου 2026 αποτελούν επίσημους αγώνες πρόκρισης και συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος (European Athletics Off-Road Running Championships – Ljubljana / Kamnik, 5–7 Ιουνίου 2026).

Το Taygetos Challenge είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Ορεινού Τρεξίματος (ITRA) και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 15oυ Taygetos Challenge

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για τα ενισχυμένα πακέτα συμμετοχής και μέχρι τις 6 Μαρτίου για τα απλά πακέτα συμμετοχής. Επιπλέον όσοι ολοκληρώσουν τις εγγραφές τους εως και τις 15 Φεβρουαρίου θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα.

Ακολούθησε το Taygetos Challenge σε Instagram και Facebook και μοιράσου τις προπονήσεις σου με τα hashtags #TaygetosChallenge και #TaygetosChallenge26.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη Καρδαμύλη.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Website:  www.taygetoschallenge.com/
Facebook: Taygetos Challenge
Instagram: @taygetoschallenge

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00