Αγαπητοί φίλοι των ορεινών διαδρομών και λάτρεις του Ταϋγέτου,

Τολμήστε να δεχτείτε την πρόκληση του Taygetos Challenge για 13η φορά!
Περιορίστε την προληπτική σας διάθεση και ελάτε να τρέξετε μαζί μας στις 23 και 24 Μαρτίου 2024, εκεί όπου η τύχη δεν είναι παρά ένας αριθμός!

Μέσα από τη Marathon, την Experience, τη Basic και τη Fun διαδρομή, ο καθένας από εσάς μπορεί να βρει τον δικό του δρόμο προς την προσωπική του κορυφή. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε, όπως πάντα, να συνδυάσουμε τη μαγεία του βουνού με την αλμύρα της θάλασσας, σε ένα αγώνα που τα έχει όλα!

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου – ναι, ξανά το 13, γιατί εμείς δεν πιστεύουμε στην κακοτυχία, πιστεύουμε στην πρόκληση και στη δύναμη της θέλησης!

Τότε θα ανακοινωθεί και το πως διαμορφώνονται πλέον χιλιομετρικά και υψομετρικά οι διαδρομές Marathon & Experience οι οποίες αλλάζουν. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων Basic (10χλμ) και Fun (5χλμ) παραμένουν ως έχουν.

Ελάτε να διασχίσουμε μαζί τη γραμμή της εκκίνησης, να δημιουργήσουμε τα νέα ρεκόρ του αγώνα και να φέρουμε τον αριθμό 13 στα μέτρα μας. Μοιραστείτε το πάθος σας, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις σας, την αγωνία και τις προετοιμασίες σας με το hashtag #TaygetosChallenge13 και αφήστε την τύχη να αποφασίσει – μήπως τελικά το 13 είναι το νέο τυχερό σας νούμερο;

Σας περιμένουμε για να τρέξουμε μαζί, να γελάσουμε με τις αναποδιές που τυχόν θα συμβούν, πάντα συμβαίνουν άλλωστε, και να γιορτάσουμε την αγάπη για το ορεινό τρέξιμο, τον αθλητισμό και τη φύση. Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας για να κρατήσετε τη θέση σας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο αξέχαστες στιγμές!

Με αγάπη για την περιπέτεια και τον Ταϋγετο,
Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Video 12ου Taygetos Challenge 2023

Website: www.taygetoschallenge.com/   
Facebook: @TaygetosChallenge
Instagram: @taygetos_challenge

leave a comment

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
Τεχνικές Πληροφορίες Αγώνα - Νίκος Κωστόπουλος6979985913 Πληροφορίες Γραμματείας - Σοφία Φιλέα6940541541
Taygetos Challenge © 2024 Developed by D3 Solutions
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00