Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του αγώνα και της παροχής υπηρεσιών προς τους αθλητές, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Taygetos Challenge, φέτος θα μεταδοθεί σε live streaming από το livecoverage.gr. Η έμπειρη ομάδα της LiveCoverage, έχοντας την εμπειρία από μεταδόσεις κορυφαίων multisport events όπως IRONMAN 70.3 Greece, almiraMAN, κλπ, θα βρεθεί μπροστά στην πρόκληση αναμετάδοσης ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος, σε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία της χώρας μας, την Καρδαμύλη, το πανέμορφο και γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης, στους πρόποδες του Ταΰγετου.

Η αποδοχή του Taygetos Challenge στην ευρύτερη δρομική κοινότητα του ορεινού τρεξίματος, σε συνδυασμό με το φυσικό κάλος της περιοχής, αποτελούν επιπλέον κίνητρο και πρόκληση, για αυτό και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε την εμπειρία της Διοργάνωσης του 12ου Taygetos Challenge διαδικτυακά και στις οθόνες όλων των φίλων, συνοδών και θεατών από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

Για την προοπτική της live streaming μετάδοσης, η Οργανωτική Επιτροπή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Taygetos Challenge Live: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, live streaming σε μαραθώνιο ορεινού τρεξίματος και είμαστε ενθουσιασμένοι! Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια των αθλητών, στην πλατεία της Καρδαμύλης ή στην άνεση του σπιτιού σας, με φόντο την απαράμιλλη ομορφιά της ανθισμένης δυτικής Μάνης. Πιστεύουμε ότι σε συνεργασία με το LiveCoverage.Gr και την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της έμπειρης ομάδας της, το αποτέλεσμα της ζωντανής αναμετάδοσης θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό αθλητή, θεατή και λάτρη του ορεινού τρεξίματος.”

Το Taygetos Challenge είναι μέλος της ITRA (International Trail Running Running Association) με τη διαδρομή του Taygetos Marathon 37km να έχει πιστοποιηθεί και αξιολογηθεί για τους συμμετέχοντες αθλητές με τους παρακάτω πόντους: ITRA Points: 1 και Mountain points : 6

Το 12ο Taygetos Challenge 2023 θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περιβαλλοντικός Χορηγός και Συνεργάτες: Lenovo, pi3 και We4all
Χορηγός “Taygetos Basic 10km”: Intersport – The Heart of Sport
Χορηγοί: Aquarella, Blauel Greek Organic Products, Neversecond, On Running, Xtreme stores
Υποστηρικτές: Avra Water, Dole, myathlete, TerraNova nutrition
Δωροθέτες: AMINO AMINO, Keybooks, Nespresso, Reconnature.gr
Χορηγοί επικοινωνίας: Runnermagazine.gr, Runningnews.gr, Advendure.com, Athletics-magazine.gr, iRunmagazine.gr, Runntrail.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να δείτε εδώ.
Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 12 Μαρτίου και δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία του αγώνα.
Facebook: Taygetos Challenge
Instagram: @taygetoschallenge
Video διοργάνωσης 11ου Taygetos Challenge 2022

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους από κοντά στις 25 Μαρτίου στην εκπληκτική Καρδαμύλη!

Μείνετε συντονισμένοι…
Η Οργανωτική Επιτροπή

 

3ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το 12ο Taygetos Challenge σε Ζωντανή Αναμετάδοση στις 26 Μαρτίου από το Livecoverage.gr

leave a comment

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
Τεχνικές Πληροφορίες Αγώνα - Νίκος Κωστόπουλος6979985913 Πληροφορίες Γραμματείας - Σοφία Φιλέα6940541541
Taygetos Challenge © 2024 Developed by D3 Solutions
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00