To Taygetos Challenge, ένας διαχρονικός πλέον αγώνας ορεινού τρεξίματος, με φόντο το πανέμορφο μανιάτικο τοπίο της Καρδαμύλης ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού, φιλοξενεί την αφρόκρεμα των αθλητών ορεινού τρεξίματος και παράλληλα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στην αγκαλιά του Ταϋγέτου.

Η Οργανωτική επιτροπή προσκαλεί στο 12ο Taygetos Challenge 25-26 Μαρτίου, παλιούς και νέους δρομείς ορεινού τρεξίματος, με τις οικογένειες και τους συνοδούς τους να συμμετέχουν σε ένα από τα 4 αγωνίσματα και να έρθουν σε επαφή με τη φύση και το μανιάτικο τοπίο. Η θέα αποζημιώνει τις ανηφόρες και τα περάσματα μέσα από ρεματιές και τα μονοπάτια κάνουν την εμπειρία αξέχαστη.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του περσινού 11ου Taygetos Challenge τον Μάρτιο του 2022 με ρεκόρ συμμετοχών, η διοργάνωση του 2023 αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους αθλητές και όλους τους εμπλεκόμενους που στηρίζουν και «αγκαλιάζουν» τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά την οικονομική κρίση και δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες χρονιές, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του Taygetos Challenge, η φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει τις παροχές προς τους αθλητές και πέραν από το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα, το οποίο φέτος θα λάβουν και οι αθλητές των 5km, θα παρέχει πολυμορφικό μαντήλι – μπαντάνα, δρομικό καπέλο, τσάντα – πουγκί αντίστοιχα για τους αθλητές των 37km, 20km και 10km και ένα δώρο έκπληξη για τους δρομείς των 5km.

Αυτή η στρατηγική απόφαση ενίσχυσης των παροχών προς τους αθλητές, ως ελάχιστη επιβράβευση και αναγνώριση για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη των χορηγών στο 12 Taygetos Challenge 2023. Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως φέτος που αθλητικά brands μας εμπιστεύονται για την προβολή τους και πλέον αναγνωρίζουν την αξία και την τεράστια τάση των αθλητών προς το ορεινό τρέξιμο.

Πιο συγκεκριμένα, είμαστε ενθουσιασμένοι φέτος που υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Τaygetos Challenge την Intersport Athletics, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των αθλητικών ειδών από το 2000 με 56 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να συμβαλλουμε όπως μπορούμε στην βασική αποστολή της Intersport Athletics που είναι να εμπνέουν και να φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους στο άθλημα που αγαπούν, ώστε να βρίσκουν την χαρά στον αθλητισμό μέσα από τα καθημερινά τους επιτεύγματα.

Η Μαργαρίτα Κανδύλη, Regional Marketing Communications Manager, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το “Taygetos Challenge” απεικονίζει τις κοινές αξίες που μοιράζεται η διοργάνωση με την INTERSPORT. Αποστολή μας είναι να εμπνέουμε και να συνδέουμε τον κόσμο με τα αγαπημένα τους σπορ, ανεξαρτήτως επιπέδου άθλησης, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μία τέτοια διοργάνωση και έναν εξαιρετικό trail προορισμό. Ως χορηγός του “TAYGETOS Basic 10km” ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας, να κάνουμε τη καρδιά των σπορ να χτυπάει σε ακόμα περισσότερα trail running μονοπάτια, καλώντας έτσι αθλητές και μη να συμμετέχουν μαζί μας σε μια εξαιρετική διαδρομή μέσα από ορεινά μονοπάτια της ελληνικής φύσης.»

Το Taygetos Challenge είναι μέλος της ITRA (International Trail Running Running Association) με τη διαδρομή του Taygetos Marathon 37km να έχει πιστοποιηθεί και αξιολογηθεί για τους συμμετέχοντες αθλητές με τους παρακάτω πόντους: ITRA Points: 1 και Mountain points : 6

Το 12ο Taygetos Challenge 2023 θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περιβαλλοντικός Χορηγός και Συνεργάτες: Lenovo, pi3 και We4all
Χορηγός “Taygetos Basic 10km”: Intersport – The Heart of Sport
Χορηγοί: Aquarella, Blauel Greek Organic Products, Neversecond, On Running, Xtreme stores
Υποστηρικτές: Avra Water, Dole, myathlete, TerraNova nutrition
Δωροθέτες: AMINO AMINO, Keybooks, Nespresso, Reconnature.gr
Χορηγοί επικοινωνίας: Runnermagazine.gr, Runningnews.gr, Advendure.com, Athletics-magazine.gr, iRunmagazine.gr, Runntrail.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να δείτε εδώ.
Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 12 Μαρτίου και δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία του αγώνα.
Facebook: Taygetos Challenge
Instagram: @taygetoschallenge
Video διοργάνωσης 11ου Taygetos Challenge 2022

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους από κοντά στις 25 Μαρτίου στην εκπληκτική Καρδαμύλη!

Μείνετε συντονισμένοι…
Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Ανακοίνωση Συνεργασίας 12ου TAYGETOS CHALLENGE με INTERSPORT ως Χορηγός του αγωνίσματος “Taygetos Basic 10km”

leave a comment

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
Τεχνικές Πληροφορίες Αγώνα - Νίκος Κωστόπουλος6979985913 Πληροφορίες Γραμματείας - Σοφία Φιλέα6940541541
Taygetos Challenge © 2024 Developed by D3 Solutions
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00