Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του επετειακού Taygetos Challenge τον Μάρτιο του 2019 στη δυτική Μάνη, με ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών, με την παρουσία όλων των μεγάλων αθλητών του ορεινού τρεξίματος και ρεκόρ διαδρομής στο Marathon και στο Experience, η διοργάνωση του 2020 αποτελεί πρόκληση! Έτσι, για το 2020 το Taygetos Challenge εμπλουτίζεται με την προσθήκη ακόμα μιας διαδρομής – έκπληξη!

Στο Taygetos Challenge, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 ο διήμερος αγώνας συμπληρώνει 10 +1 χρόνια και θα περιλαμβάνει 3 +1 διαδρομές συν το Vertical Speed!

Το Taygetos Challenge, με φόντο το πανέμορφο μανιάτικο τοπίο της Καρδαμύλης ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού, είναι από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, θεσμός πλέον, καθώς είναι ο αγώνας που ανοίγει την αγωνιστική περίοδο του ορεινού τρεξίματος και το πρωτάθλημα Skyrunning. Παράλληλα, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στην αγκαλιά του Ταϋγέτου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του αγώνα. Έναρξη εγγραφών και πληροφορίες για το πλαίσιο του αγώνα στις 7 Ιανουαρίου 2020. Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη!

leave a comment

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
Τεχνικές Πληροφορίες Αγώνα - Νίκος Κωστόπουλος6979985913 Πληροφορίες Γραμματείας - Σοφία Φιλέα6940541541
Taygetos Challenge © 2024 Developed by D3 Solutions
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00