Μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του 10+1 Taygetos Challenge, η ανταπόκριση των αθλητών ήταν τεράστια φανερώνοντας, την αγάπη των αθλητών ορεινού τρεξίματος για τον αγώνα. Η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους τους αθλητές που στηρίζουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους την διοργάνωση του Taygetos Challenge.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 11 Μαρτίου 2022.

Το Taygetos Challenge είναι πλέον μέλος της ITRA (International Trail Running Running Association) με τη διαδρομή του Taygetos Marathon 37km η οποία έχει πιστοποιηθεί και αξιολογηθεί για τους συμμετέχοντες αθλητές με τους παρακάτω πόντους:
ITRA Points: 1
Mountain points : 6

Το 11oς Taygetos Challenge 2022 θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε περίπτωση περιορισμού συμμετεχόντων αθλητών ανά αγώνισμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την χρονική περίοδο, η επιλογή θα γίνει χρονολογικά με βάση τις ολοκληρωμένες εγγραφές ανά αγώνισμα.

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω έκτακτων μέτρων ή περιορισμών λόγω Covid’19, οι αθλητές έχουν δικαίωμα είτε να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στη μελλοντική διεξαγωγή του Taygetos Challenge είτε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους αφαιρούμενης της τραπεζικής προμήθειας (2€).

Ανακοίνωση Νέων Συνεργασιών με σκοπό την μείωση του περιβαντολλογικού αποτυπώματος του αγώνα
Αθλητισμός και περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, γιατί τα βουνά, η θάλασσα τα μονοπάτια προσφέρουν σε όλους μας την δυνατότητα να αθληθούμε και να αγωνιστούμε. Το Taygetos Challenge είναι ένας αγώνας που προσφέρει μαγικές διαδρομές και επαφή με την φύση, στους αθλητές που αγωνίζονται και στους θεατές που τους υποστηρίζουν.

Σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε π3=Plastic Pollution Prevention και στα πλαίσια της προστασίας της ζώνης Natura που θα διεξαχθεί ο αγώνας, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος είναι βασικός πυλώνας της διοργάνωσης.
Στόχοι μας είναι η μείωση της κατανάλωσης του πλαστικού, του χαρτιού και του νερού, η ευαισθητοποίηση όλων των συμμετεχόντων για την αξία του περιβάλλοντος στη ζωή μας.
Σε αυτά τα πλαίσια των δράσεων για μείωση της κατανάλωσης του πλαστικού, με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία με την WaterFresh και το νέο premium εμφιαλωμένο νερό MINOA στην πιο οικολογική συσκευασία. Το εμφιαλωμένο νερό MINOA είναι πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων και σε χάρτινη συσκευασία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το εμφιαλωμένο νερό με νέο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Άλλες συνεργασίες
Το Swimmingshop.gr για πρώτη φορά και το κέντρο φυσιοθεραπείας Physio Athens για μια ακόμα χρονιά στηρίζουν έμπρακτα το Taygetos Challenge προσφέροντας συμπιεστικές κάλτσες και ζώνες τρεξίματος, 3 sports massages διάρκειας μίας ώρας και 3 ψηφιακά πελματογραφήματα, σε συνδυασμό με την κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων πάτων. Τα δώρα θα δοθούν σε δρομείς της διοργάνωσης ύστερα από κλήρωση.

Χορηγοί – Υποστηρικτές: ΜΙΝΟΑ Water, Physio Athens, Pi3 , Swimmingshop.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: Runner Magazine, Runningnews, Sport24, Athletics-Magazine iRunmag

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.taygetoschallenge.com/

Facebook:  Taygetos Challenge

Instagram: @taygetoschallenge

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους από κοντά στις 26 Μαρτίου σε μια υπέροχη διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι…

leave a comment

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τον αγώνα!

Παρακαλούμε περιμένετε…

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη

Δυτική Μάνη, ΤΚ 24022, Μεσσηνία, Πελοπόννησος
Τεχνικές Πληροφορίες Αγώνα - Νίκος Κωστόπουλος6979985913 Πληροφορίες Γραμματείας - Σοφία Φιλέα6940541541
Taygetos Challenge © 2024 Developed by D3 Solutions
0

Επιλεγμένοι Αγώνες

Quantity: 0 Items: 0
Δεν έχετε επιλέξει αγώνα
No Product in the Cart!
€0.00